Sea Interiors® Logo
Inkerman Rd

Inkerman Rd

Kentish Town, London

i

n London's Kentish Town,  the lower ground of this three-bedroom Victorian townhouse was opened up into a single, stunning, kitchen-diner, with direct access to the rear.

A side return extension was designed and developed to maximise the potential of the property, adding much-needed space to accommodate an open-plan family dining experience.

Zonal skylights and large floor-to-ceiling glass doors leading to the garden allow natural light to flood the room and create a sense of continuity when fully opened.

Services

ARCHITECTURAL

interior design

BUILD SERVICES

DETAILS

SIDE RETURN EXTENSION

planning, drawings, party wall

KITCHEN DESIGN & INSTALLATION

bespoke cabinetry

PROJECT MANAGEMENT

FF&e

LOCATION

Kentish Town, London

Inkerman Rd

The owners of the property wanted to create a functional dining area for the family, choosing to extend what was an existing underused utility room.

The clients opted for our full-circle service to include the design and procurement of furniture, fixtures and equipment to ensure a consistent theme.

Our team designed a fully bespoke kitchen, including handcrafted cabinetry manufactured in the UK. Marble worktops and splashback, as well a large gas range cooker and brass finishing, ensured the high end brief was met. A central, large island was designed to break up the space and create additional worktop surface area for food preparation.

Inkerman Rd
Inkerman Rd

The owners of the property wanted to create a functional dining area for the family, choosing to extend what was an existing underused utility room.

The clients opted for our full-circle service to include the design and procurement of furniture, fixtures and equipment to ensure a consistent theme.

Our team designed a fully bespoke kitchen, including handcrafted cabinetry manufactured in the UK. Marble worktops and splashback, as well a large gas range cooker and brass finishing, ensured the high end brief was met. A central, large island was designed to break up the space and create additional worktop surface area for food preparation.

Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd
Inkerman Rd